Λοιπον ειπα να μην ασχοληθουμε αλλο με τα πολιτικα δρωμενα μιας και ειναι ενα θεμα που αφ'ενος ποναει,αφ'ετερου ειναι ατελειωτο.... ειπα καλυτερα ας μαγειρεψουμε..ας μαειρεψουμε γλυκακι μιας και ειναι πολλες οι πικρες που τρωμε και θα φαμε!!!
Την Κυριακη που λετε και ενω ολοι ηταν μες την καλη χαρα και οι μεν και οι δεν και οι demi και οι αλλοι και οι παρακατω ειπα να χαρω λιγο και να φτιαξω ενα γλυκακι ολο γλυκα...εεεπ ειναι δικο μου το blog και κανω οσες επαναληψεις θελω οκ??? οκ!!!
Και που λετε εφτιαξα χαλβα.... τυχαιο? δεν νομιζω!!! κυριακη των εκλογων και εγω φτιαχνω χαλβα???χαχαχαχαχαχα οπως θελετε παρτε το!!! λοιπον δεν ξερω αν ηταν ολο το concept που συνεβαλλε...αλλα εγινε ενας χαλβας ολο γλυκα!!!
Και μπαινουμε στα υλικα!!!
Θελουμε:
1/2 κιλο σιμιγδαλι χονδρο
50 γρ. βουτυρο
4 φλ.τσαγιου νερο
4 φλ.τσαγιου ζαχαρη
κανελλα
αμυγδαλοψιχα
Εκτελεση:
Ζεσταινουμε το βουτυρο σε μετρια φωτια και προσθετουμε το σιμιγδαλι, ανακατευοντας συνεχως εως οτου παρει ενα ωραιοτατο χρωμα το σιμιγδαλι μας!!!
Το κατεβαζουμε απο τη φωτια.
Ζεσταινουμε τα 4 φλ.τσαγιου νερου με τα 2 φλ.τσαγιου ζαχαρη και οταν βρασουν τα ριχνουμε μεσα στο μειγμα του σιμιγδαλιου,ανακατευοντας συνεχως μεχρι να πηξει το μειγμα μας,ριχνουμε τοτε και τα υπολοιπα 2 φλ.τσαγιου ζαχαρη και την αμυγδαλοψυχα και ανακατευουμε καλα!!!
Τοποθετουμε το μειγμα μας σε φορμα του κεικ και αφηνουμε να κρυωσει...το αναποδογυριζουμε σε μια ωραιοτατη πιατελα πασπαλιζουμε με κανελλα και σερβιρουμε!!!
Στην υγεια ολων των χαλβαδων..!!!!
